Zamárdi

A nyugodt, a tihanyi naplementés, az elvarázsoló

További ajánlatok

Mit érdemes tudni?

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legszebb, családias üdülőhelye.

Autópályán (M7), közúton, vasúton, komppal egyaránt könnyen megközelíthető. Különleges vonzereje a gyermekes családok számára ideális több kilométer hosszú gondozott, vizesblokkokkal ellátott, füves strand, és az ingyenes parkolás.

De Zamárdi több ennél!

Színvonalas szálláshelyekkel, éttermekkel és jó programok színes választékával várjuk vendégeinket. A strand használata és a parkolás a város egész területén ingyenes.

A fürdővendégek biztonságát és kényelmét ingyenes orvosi ügyelet és vízímentőszolgálat biztosítja. A kikötő csónakok és kishajók fogadására alkalmas.

A vízben és a parton minden korosztály éven át talál sportolási lehetőségeket: szörfözés, csónakázás, vízibicikli, horgászat, strandolás, korcsolyázás, fakutyázás, kalandpark, paintball, lovaglás, kerékpározás, tenisz, íjászat, gokart, strandröplabda stb.

Zamárdi erdős lankáin kijelölt turistaútvonalak segítik a gyalogos, kerékpáros és lovas túrák résztvevőinek tájékozódását. Júliusban és augusztusban a Tourinform iroda a „Zamárdi séták” ingyenes túravezetés keretein belül mutatja be az érdeklődőknek a település nevezetességeit. A Kő-hegyi kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, tiszta időben pedig a csillogó víztükörre Kenesétől Badacsonyig és déli irányban a Somogyi dombságra.

A várost körülölelő dombok szőlőskertjei finom borokkal hívogatnak. Ha már Zamárdit választotta, csökkentse nyaralásának kiadásait a „Zamárdi kártyával”. Számos szolgáltatást kedvezményesen vehet igénybe az egész család.

Szórakozási lehetőségek

Green Ride - SEGWAY túrák
Wellness szolgáltatások
Pólófestés
Népi játszóház
Kalandpark
Sportolási lehetőségek Zamárdiban
Kirándulások a környéken
Biciklivel a természetben
Vízisport
Íjászat
Borkóstoló programok
Gyógyfürdők a környéken
Pálinkakóstoló
Gokart
Paintball
Ádám Pince és Pusztagolf
Uszoda, szauna